top of page

Cidereventyret

Velkommen til vår families fruktgård, en kjær arv som dateres tilbake flere hundre år, hvor tradisjonens røtter stikker dypt og fremtiden er moden med innovasjon. Plassert blant den rolige frukthagen, dyrker vi en rekke frukter, inkludert mange forskjellige typer av saftige og smaksrike epler, pærer og deilige plommer.

Men historien vår stopper ikke ved fruktdyrking. Vi har våget oss inn i riket av Norsk håndverkscider, lage cider og juice som allerede har høstet en rekke priser og utmerkelser.

Cider, ofte hyllet som den nye vinen, er en lokal skatt, full av eksepsjonelle smaker.

Reisen vår inn i gjæringens verden begynte da Alexander, drevet av en lidenskap for eksperimentering, begynte å lage kiwi-vin i kjellerleiligheten til mammaen Simone sitt hus – en vågal satsning, om enn litt ulovlig. Denne bestrebelsen utløste hans fascinasjon for å lage drikkevarer, noe som førte til at han utforsket rikene av hjemmelaget øl og mer.

Vi er en sammensveiset familie, drevet av en felles visjon om å gi nytt liv til vår forfedres gård. Dette oppdraget fungerer både som en arv og en sikkerhet for kommende generasjoner. Gården vår er mer enn bare et sted; det er et levende bevis på vår forpliktelse til innovasjon, tradisjon og en dyp tilknytning til landet.

Kom og opplev essensen av gården vår. Se frukthagen vrimle av frukt, vær vitne til ciderfremstillingsprosessen og nyt smakene av arbeidet vårt. Historien vår er ekte, og tilbudene våre er virkelig ekstraordinære.

Bli med oss på dette herlige eventyret, og bli en del av arven vår.
 

bottom of page