top of page

Et landlig paradis

Velkommen til Haug Gard, hvor natur, historie og velvære forenes!

Innerst i Sognefjordens fantastiske Fimreite, omgitt av majestetiske fjell, er gården vår, Haug Gard, en ekte skjult perle. Ligger bare 21 km utenfor Sogndal, og har en av verdens beste omgivelser for fruktdyrking og avslapping.

Med et navn gjennomsyret av historie tilbake til 1500-tallet, har Haug vært verdsatt i generasjoner. Rett utenfor dørstokken vår utspilte det historiske slaget ved Fimreite seg i 1184, og satte et uutslettelig preg på norsk historie.

I dag fortsetter vi, en sammensveiset familie, denne arven. Vårt oppdrag strekker seg utover å bevare gårdens arv;  men også å blåse nytt liv på denne eldgamle gården, skape arbeidsmuligheter og tenne dypere verdsettelse for Norges rike arv og kultur, og dyrke en følelse av indre fred midt i ekkoene fra fortiden.

Men reisen vår slutter ikke der. Inspirert av det fruktbare landet har vi utnyttet fruktene av arbeidet vårt til å lage utsøkt, prisvinnende cider. Vi inviterer deg til å nyte kunstnerskapet som dukker opp fra denne frodige frukthagen.

På Haug Gard kan du koble deg til naturen mens du utforsker vår fortryllende hage og nyter forfriskende drikkevarer, hvor positiv energi og entusiasme flyter fritt.

Haug Gard er mer enn et sted; det er en unik og fantastisk velværeopplevelse som venter på å bli delt med deg.

Kom, bli en del av vår historie og eventyr, og la magien til Haug Gard inspirere din sjel.

bottom of page