top of page
business soulvoyage soul free passion drive work feng shui healing meditation spirituality

BALANSE

Velkommen til Velvære på Haug Gard, hvor vi inviterer deg til en reise inn i balanse, healing og intuitiv veiledning. Uansett hvor du befinner deg på din livsreise, er mitt mål å støtte deg i å oppnå indre harmoni.

En Oase Mellom Magiske Fjell og den Majestetiske Sognefjorden

Da jeg, Cecilia, flyttet til Fimreite, oppdaget jeg en dypere forståelse av min hensikt. Mine unike krefter og gaver ble ikke bare en personlig velsignelse, men en ressurs å dele for å hjelpe andre.

Min oppgave er tydelig: Å bistå deg på reisen mot indre ro, glede og livsenergi. Jeg er her for å hjelpe deg med å finne tilbake til deg selv, løse opp blokkeringer i kropp og sinn, og frigjøre deg for å leve fra hjertet.

Min tro på at livet har en hensikt og mening, gir meg styrke til å støtte deg gjennom alle utfordringer på din livsreise. Jeg tror at hvert øyeblikk av motgang bringer verdifull innsikt og vekstmuligheter.

Jeg er her for å intuitivt guide deg gjennom dette, og jeg tror at når du lever i samsvar med hjertet ditt, vil livet avsløre en ny mening.

 

Å fylle din kopp først er ikke bare en filosofi, det er et fundamentalt prinsipp for å skape en bærekraftig balanse i livet ditt.

 

Jeg ser frem til å støtte deg på veien mot en dypere forbindelse med deg selv og en mer meningsfull tilværelse.

Balansen i livet er som en dans mellom ro og bevegelse, mellom å lytte til hjertet og navigere gjennom verden. Det er kun i harmonien mellom disse polene at vi virkelig kan utfolde vår fulle potensiale.

Chakraene, Våre Indre Hjul,
Spinner Livets Energetiske Mønster

Vår kropp er et komplekst energisystem der livsenergien strømmer gjennom oss som en elv av vitalitet. Når denne energien møter hindringer, kan vi oppleve blokkeringer som forhindrer den naturlige flyten. Dette resulterer i stillestående energi som, over tid, kan manifestere seg som følelsesmessige og fysiske plager.

For å oppnå ditt fulle potensial og opprettholde velvære, er det avgjørende å forstå og pleie energien din.

Blokkeringer kan oppstå av ulike årsaker, enten det er følelsesmessige traumer, stress eller fysiske spenninger. Når energien ikke kan strømme fritt gjennom kroppen, blir chakraene våre, de energisentrene som styrer vår livskraft, påvirket.

Aktivering av chakraene blir derfor nøkkelen til å gjenopprette balansen. Rensing, justering og aktivering av chakraene gir oss muligheten til å frigjøre stillestående energi, løse blokkeringer og skape en sunn og harmonisk energiflyt gjennom kroppen.

Oppvåkning soul-voyage sjelereise spiritualitet awakening life livet sjel spirit body mind
Oppvåkning soul-voyage sjelereise spiritualitet awakening life livet sjel spirit body mind

Intuitiv Healing med iTeraCare

Mine healingssesjoner integrerer intuitiv innsikt og den avanserte teknologien til iTeraCare.

Gjennom en personlig tilnærming bruker jeg mine intuitive evner for å lede energien mot områder som trenger oppmerksomhet og healing. Samtidig sender iTeraCare ut terahertz-lysbølger for å støtte kroppens naturlige frekvenser, skape harmoni og forsterke healingprosessen.

Fordeler av Healing med iTeraCare:
 

  1. Energetisk Balanse: iTeraCare hjelper til med å gjenopprette energetisk balanse, noe som kan bidra til å lindre stress og styrke vitaliteten.
     

  2. Mental Klarhet: Terahertz-frekvensene støtter mental klarhet og fokus, noe som kan bidra til å frigjøre tankene fra uro.
     

  3. Spirituell Næring: Healingssesjonen gir næring til sjelen, og iTeraCare fungerer som en bro til dypere nivåer av spirituell forbindelse.

En Portal til Indre Reise og Helbredelse

Vår plass er ikke bare et sted; det er en portal. En portal til indre reise, helbredelse og transformasjon.

Her på vår gård ønsker vi at du ikke bare får en opplevelse av avslapping, men også en følelse av å være hjemme i deg selv.

 

Vi inviterer deg til å ta del i denne unike reisen, hvor kjærlighet og energi smelter sammen for å skape uforglemmelige øyeblikk.

Dette er mer enn bare et besøk; det er en reise til ditt indre. Velkommen til vår portal av positivitet, og la reisen begynne.

Oppvåkning soul-voyage sjelereise spiritualitet awakening life livet sjel spirit body mind
bottom of page